top of page
Prachtige locatie in de Ardennen

Recharge 

Lente: 26, 27 en 28 april 2024

Herfst: 20, 21 en 22 september 2024

Stap uit de dagelijkse drukte en omarm een heerlijk lenteweekend vol ontspanning, vertraging en verbinding in het prachtige hart van de Belgische Ardennen!

WilderZin en Root nodigen je uit voor een 3-daagse reis naar binnen en naar buiten, om jouw batterijen weer helemaal op te laden.

Herbron

tijdens een heerlijk lang lenteweekend van vrijdagochtend tot zondagnamiddag.

Hike

langs trage paden door ruisende bossen, over glooiende heuvels in het hart van de Ardennen.

Ontdek

de kracht van breathwork en mindfulness midden in de natuur.

Geniet

van slapen onder de sterren, culinaire verwennerij rond het kampvuur, en heerlijke back to basics.

Kampvuur tijdens recharge weekend

Avontuurlijk herbronnen

Ga op stap langs trage paden, ervaar het avontuur in ons bivakkamp, ontmoet en verbind met andere wilde zielen, sta stil en laat je inspireren door workshops rond stress en veerkracht. Met Recharge hoef je niet te kiezen tussen die wandeltocht, een onvergetelijke kampeernacht onder de sterren, of concrete handvaten om eindelijk eens stop te zeggen tegen dat altijd maar druk zijn.

In kleine groep trekken we 2 wandeldagen door al het moois dat de streek rond Érezée te bieden heeft en verblijven we 2 nachten op een unieke locatie middenin natuurgebied. Hier laat ik jou graag proeven van breathwork en mindfulness.

Ons weekend start op vrijdagvoormiddag met rugzak en wandelschoenen in de omgeving van Heyd voor een kennismakingstocht van ± 14 km richting ons bivakkamp. Daar stellen we in de late namiddag onze tenten op en genieten we samen van een eerste kampvuur onder de sterren.

Zaterdagochtend wacht ons na een uitgebreid ontbijt een dag vol uitwisseling, ontdekking en ervaring. Krijg inzicht in hoe en waarom stress en drukte ons stokken in de wielen steken, ervaar de technieken om zelf het gaspedaal te lossen, deel en neem mee wat voor jou werkt.

Tegen valavond gaan we samen aan de slag om boven en rond ons kampvuur een culinair feestje te bouwen waarbij duimen en vingers naar hartenlust afgelikt mogen worden.

Zondag trekken we de wandelschoenen opnieuw aan om langs nieuwe paden terug bij onze vertrekplaats aan te komen.

Inschrijvingen verlopen via de website van WilderZin.
Via bovenstaande knop kom je meteen op de juiste pagina. Prijzen en praktische informatie kan je daar ook terugvinden.

back to basics op bivakkamp tijdens recharge weekend
wandeweekend in de Ardennen
wandelweekend in de Ardennen
bottom of page