top of page

Root & Rewire

IMG_3760_edited.jpg

Inspiratiesessies

Tijdens onze inspiratiesessies brengen we telkens 8 bezielde, ondernemende vrouwen samen. 

Vanuit deze intieme groep creëren we een warme en inspirerende omgeving waarbij we de tijd nemen om uit elkaars uitdagingen en ervaringen te leren. 

Het is een netwerkmoment, waarin je enerzijds de kans krijgt om gelijkgestemde ondernemende vrouwen te ontmoeten. Anderzijds is het een actieve gelegenheid waarbij je naar huis gaat met waardevolle inzichten die je kunt integreren in jouw persoonlijke ondernemersverhaal.

Voor

Vrouwelijke ondernemers met goesting om te connecteren.

Wanneer

14 juni of

5 juli

van 9:30 tot 12:30

met soep

Jouw investering

89 euro excl. btw

Max. 8 personen

Business Retreat

Wil je graag nog wat dieper duiken? 

In oktober organiseren we het Root & Rewire business retreat.

 

We nemen je mee naar een unieke locatie in Mijas, Spanje, waar ondernemers zoals jij de tijd kunnen nemen om te verbinden met gelijkgestemde zielen.

TCH_Andalusia_FINCA_NEW10.jpg

Wie zijn wij?

Een sprankelende samenwerking tussen Dauwke van Business Rewired en Elien van Root. 

Wanneer wij samen zijn, dan krijg je vuurwerk, helderheid en ongelooflijk fijne energie! We kijken er naar uit om jou mee te nemen naar een plek waar je even kan vertragen, zodat je er nadien met een heldere blik en vol inspiratie weer in kan vliegen!

Mijn naam is Dauwke. Ik ben ontwerpster van dão - duurzame slow fashion voor bewuste mensen. Daarnaast coach ik ondernemers via Business Rewired, waarbij ik mijn authenticiteit, ideeën fontein en out of the box denken inzet.

Mijn naam is Elien. Ik coach mensen die op zoek zijn naar meer balans en vrijheid en help hen doordachte keuzes te maken op werkvlak. Met Root wil ik een plek creëren waar je tot rust kan komen, gecombineerd met yoga en breathwork.

IMG_3761_edited.jpg
bottom of page